top of page

Több, mint 30 éve az Ön partnere a hegesztéstechnikában.

A Weldotherm a hatvanas években alakult meg, keresve a megoldást a hegesztési varratok belső feszültségeinek csökkentésére. A cég elnevezés is innen ered: Hegesztést jelentő „welding” angol szó és két test közötti tiszta hőcserét jelentő „therm” görög szó az a két kulcsfogalom, melyből létrejött a WELDOTHERM® márkajel és amely világszerte egyre inkább az ellenőrzött hőkezelés szinonimájává lett.

A WELDOTHERM® az alapítás óta gyárt hőkezelő berendezéseket minden lehetséges teljesítmény kategóriában.

Ma világszerte számos építkezésen, gyártóüzemben és számos más helyszínen jelen vagyunk, ahol különösen magas igényeket támasztanak a hőkezelések pontosságával szemben.

 

A WELDOTHERM® a világ számos országában képviselőkkel és kereskedelmi vállalatokkal képviselteti magát, akik kapcsolattartóként állnak az ügyfelek rendelkezésére.

 

A WELDOTHERM® Magyarországra már a nyolcvanas években is szállított Hőkezelő berendezéseket erőmű- és vegyipari üzemeket kivitelező vállalatok részére. Ekkor már hegesztőgépek is szerepeltek a kínálatban.

 

A WELDOTHERM® az idő múlásával folyamatosan bővíti termékskáláját.

 

A WELDOTHERM® 1989-ben létrehozta a Weldotherm Hőtechnikai és Kereskedelmi Kft-t. Ettől kezdve folyamatosan jelen van a hazai piacon hegesztőgéppel és hőkezelőgéppel minden lehetséges teljesítmény kategóriában.


A WELDOTHERM® termékkínálata 2021-től kibővült a MILLER Hegesztőgépekkel, 2021. január 01-től hivatalos magyarországi képviselet lettünk. 

christopher-burns-Wiu3w-99tNg-unsplash_e
bottom of page